- آزمایشگاه مرجع مواد غذایی دانشگاه فردوسی مشهد با بهره گیری از تجهیزات و دستگاه های پیشرفته و به روز، مطابق با استانداردادهای بین المللی و به کارگیری نیروهای متخصص، موفق به پیاده سازی و استقرار الزامات مدیریتی و فنی استاندارد ISO 17025 شده است. این آزمایشگاه به عنوان همکار اداره استاندارد آماده خدمت رسانی به فعالان صنعت و پژوهشگران گرامی می باشد.
- بخش آزمون
آزمایشگاه فیزیکو شیمی و دستگاهی :
اندازه گیری پارامترهای مربوط به انواع فرآوردهای گوشتی، آردی، عسل، خشکبار، عرقیات، آبمیوه، نوشیدنی ها، افزودنی ها، چای، قهوه، کمپوت و کنسرو، زعفران، ادویه جات، آب، نمک، خوراک دام و طیور و غیره، آزمون هایی اعم از پروتئین، خاکستر، بنزوات سوربات، کافئین، کاتچین، کلسیم، منیزیم، فیبر، پرولین، کربوهیدرات،قند قبل از هیدرولیز، قند کل، فعالیت دیاستاز، فسفات، نیتریت، HMF و سایر
آزمایشگاه میکروبی :
اندازه گیری کپک مخمر، شمارش کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس، اشرشیا، کلی فرم، کلستریدیوم، سالمونلا و سایر
- بخش آموزش
آموزش مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی
آموزش استانداردهای مربوط به صنایع غذایی برای متقاضیان
- به منظور کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید:
- تلفن: 38804260-51
- پست الکترونیک: