clab2

آزمایشگاه های جامع و مرکزی

cat 01

مرکز توسعه فناوری های پیشرفته

bioolab2

آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری زیستی

NanoLab

آزمایشگاه تحقیق و توسعه فناوری نانو

مرجع غذایی

آزمایشگاه مرجع مواد غذایی

آزمایشگاه محاسبات سنگین

  • آزمایشگاه مرجع مواد غذایی دانشگاه فردوسی مشهد با بهره گیری از تجهیزات و دستگاه های پیشرفته و به روز، مطابق با استانداردادهای بین المللی و به کارگیری نیروهای متخصص، موفق به پیاده سازی و استقرار الزامات مدیریتی و فنی استاندارد ISO 17025 شده است. این آزمایشگاه به عنوان همکار اداره استاندارد آماده خدمت رسانی به فعالان صنعت و پژوهشگران گرامی می باشد.
 شبکه آزمایشگاه های دانشگاه فردوسی مشهد  20231111 092902

 

  • بخش آزمون 

آزمایشگاه فیزیکو شیمی و دستگاهی : 

اندازه گیری پارامترهای مربوط به انواع فرآوردهای گوشتی، آردی، عسل، خشکبار، عرقیات، آبمیوه، نوشیدنی ها، افزودنی ها، چای، قهوه، کمپوت و کنسرو، زعفران، ادویه جات، آب، نمک، خوراک دام و طیور و غیره، آزمون هایی اعم از پروتئین، خاکستر، بنزوات سوربات، کافئین، کاتچین، کلسیم، منیزیم، فیبر، پرولین، کربوهیدرات،قند قبل از هیدرولیز، قند کل، فعالیت دیاستاز، فسفات، نیتریت، HMF و سایر

آزمایشگاه میکروبی :

اندازه گیری کپک مخمر، شمارش کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس، اشرشیا، کلی فرم، کلستریدیوم، سالمونلا و سایر

  • بخش آموزش

آموزش مسئولین فنی کارخانجات صنایع غذایی

آموزش استانداردهای مربوط به صنایع غذایی برای متقاضیان

  • به منظور کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید:
  • تلفن: 38804260-51
  • پست الکترونیک: