صنایع غذایی
ردیف دستگاه / خدمت 1 سانتریفیوژ یخچال دار 2 انکوباتور 70 لیتری 3 انکوباتور 4 هود لامینار کلاس2 5 هود لامینار کلاس2 6 اتوکلاو 15 لیتری 7 پی اچ سنج رو میزی 8 شیکر یا همزن لوله آزمایش 9 ترازوی با دقت دو صفر 10 دستگاه ورتکس میکروتیوپ یا میکروفیوژ 11 دستگاه ورتکس میکروتیوپ یا میکروفیوژ 12 سانتریفیوژ میکروتیوپی 13 ترموبلاک یا هیتر میکروتیوپ 14 ترموبلاک یا هیتر میکروتیوپ 15 ترمو سایکلر 16 هیتر مغناطیسی 17 ژل داک 18 ماکروویو 19 تانک الکتروفورز 1 عدد 20 تانک الکتروفورز 2 عدد 21 منبع تغذیه یا پاور الکتروفورز 1 عدد 22 منبع تغذیه یا پاور الکتروفورز 2 عدد 23 پاور SDS Page 24 دستگاه استریل با یووی 50 هرتز 25 شمارش کلی میکروارگانیسم های مزوفیل 26 شمارش کلی فرم های مدفوعی 27 شناسایی باکتری ها بر اساس روش های مبتنی بر کشت 28 شناسایی باکتری ها بر اساس روش های مولکولی 29 شمارش کپک و مخمر ردیف دستگاه / خدمت 1 بن ماری 2 هودشیمیایی 3 استومیکر 4 فریزر80- 5 یخچال /فریزر 6 هات پلیت 7 انکوباتور شیکردار یخچالی 8 انکوباتور معمولی 9 شیکر لوله فالکون 10 شیکر ارلن 11 میکروسکوپ نوری 12 pHمتر 13 فرمانتور 14 کلنی کانتر 15 اتوکلاو 16 مینی سانترفیوژ 17 فرمانتور 18 آب مقطر گیری 19 خشک کن کابینی آزمایشگاهی 20 هموژنایزر اولتراتراکس 21 اتوکلاو 22 سونیکاتور(حمام آب) 23 انکوباتورCO2دار 24 دستگاه بسته بندی 25 اولتراسونیک پروب دار 26 سیرکولاتور 27 سانتریفیوژ معمولی 28 میکروسکوپ نوری 29 همزن 30 دستگاه پخت نان 31 pHمتر 32 پمپ وکیوم 33 U V -V IS S pectrophotometer 34 اسپکتروفتومتر 35 آون 36 انکوباتور شیکردار 37 انکوباتور معمولی 38 شیکر لوله فالکون 39 شیکر ارلن 40 الایزا ریدر 41 آنالایزر پروتئین/نیتروژن 42 هات پلیت 43 یخچال /فریزر 44 میکروسکوپ فلوئورسنت 45 هودشیمیایی 46 ترازو 3 صفر انجام آزمایش های شیمی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی – عمدتا شیمی روغن ها و چربی های خوراکی در سطح عالی 1- تحقیقات جهت دار به منظور شناسایی و انتخاب واریته های مناسب از صیفی جات 2- شناخت ترکیبات مغذی و مفید موجود در صیفی جات 3- طراحی فرآیندهای مختلف برای تولید و فرمولاسیون برای محصولات با ماندگاری بالا از بخشهای مختلف صیفی جات 4- بررسی امکان کاربرد پردازش تصویر و ماشین بینایی در بهبود کیفیت فرآورده های صیفی جات 5- شبیه سازی رایانه ای فرآوری صیفی جات 6- تولید مکمل های غذایی از صیفی جات 7- شناسایی عوامل آلرژن در صیفی جات 8- امکان سنجش کاربرد دانه صیفی جات 9- طراحی و توسعه تجهیزات و ماشین آلات محصولات حاصل از صیفی جات 10- مطالعه بازار مصرف فرآورده های حاصل از صیفی جات 11- بررسی امکان استفاده از پوست صیفی جات بعنوان مکمل غذایی انسان و دام 12- شناسایی دقیق ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی بخشهای مختلف انواع صیفی جات ردیف دستگاه / خدمت 1 روتاری اواپراتور 2 اسپری درایر آزمایشگاهی 3 اسپری درایر پایلت 4 پلاسمای سرد (DBD) آرگون 5 پلاسمای سرد (DBD) نیتروژن 6 پلاسمای سرد (DBD) اتمسفر 7 پلاسمای سرد (DBD) هلیوم 8 جت پلاسمای سرد نیتروژن 9 جت پلاسما سرد هلیوم 10 جت پلاسما سرد آرگون
انواع آون و اینکی باتور دماهای بالا و زیر صفر جهت نگهداری نمونه ها
مشخصات کامل
دستگاه Burst: انجام آزمون مقاومت به ترکیدگی انواع لفافهای بسته بندی تک لایه و چند لایه
مشخصات کامل
دستگاه تست شرایط محیطی: مشابه سازی شرایط دمایی و رطوبت جهت آزمونهای ماندگاری
مشخصات کامل
دستگاه پمپ: بسته بندی بسته ها در شرایط هوای معمولی
مشخصات کامل
اتمسفر اصلاح شده وکیوم و FlashingGas
مشخصات کامل
میکسر گاز: تهیه نسبتهای مختلف گاز، اکسیژن، دی اکسیدکربن و ازت جهت تزریق به دستگاه مپ
مشخصات کامل
گاز آنالیز: تعیین درصد گاز اکسیژن، دی اکسید کربن و ازت داخل بسته بندی
مشخصات کامل
میکسر خمیر: تهیه انواع مخلوط مواد غذایی با ویسکوزیته بالا
مشخصات کامل
PH متر: آزمون PH
مشخصات کامل
هیتر با همزن آماده سازی نمونه ها
مشخصات کامل
یخچال فریزر نگهداری نمونه ها
مشخصات کامل
ترموسایکلرPCR: Polymerase chain Reaction
مشخصات کامل
اولتراسانتریفیوژیخچال دار
مشخصات کامل
ست کامل الکتروفورز
مشخصات کامل
Dry plate Incubator
مشخصات کامل
هود لامینار
مشخصات کامل
ویسکومتر چرخشی :بررسی رفتار جریان سیالات غیر نیوتنی
مشخصات کامل
رئومتر:بررسی خواص رئولوژیکی سیالات و نیمه جامدات
مشخصات کامل
نیروسنج: بررسی خواص مکانیکی مواد
مشخصات کامل
ویسکومتر کاپیلاری: بررسی خواص ویسکوزیته محلول های نیوتنی
مشخصات کامل
سرعت حدسنج: اندازه گیری سرعت حد محصولات کشاودرزی و موادغذایی
مشخصات کامل
سطح شیب دار اصطکاک: اندازه گیری ضریب اصطکاک استاتیک
مشخصات کامل
Rancimat: اندازه گیری OSI روغن ها و چربی ها
مشخصات کامل
HPLC: اندازه گیری ترکیبات قطبی روغن هاو...
مشخصات کامل
کارل فیشر: اندازه گیری رطوبت
مشخصات کامل
اسپکتروفتومترUV-Vis: طیف گیری، واندن جذب در طول موج مشخص
مشخصات کامل
آون و اینکوباتور
مشخصات کامل
ترازوی حساس
مشخصات کامل
آون برای خشک کردن
مشخصات کامل
بن ماری برای گرم کردن
مشخصات کامل
ترازو برای توزین
مشخصات کامل
کوره الکتریکی برای خاکسترسنجی
مشخصات کامل
ساکاریمتر چشمی و دیجیتال: اندازهگیری درصد ساکارز
مشخصات کامل
پلاریمتر چشمی: اندازهگیری غلظت محلولهای قندی
مشخصات کامل
لامپ مادون قرمز: خشک کردن نمونه ها
مشخصات کامل
اسپکتوفتومتر: رنگ سنجی
مشخصات کامل
رفراکتومتر: سنجش ضریب شکست
مشخصات کامل
مخلوط کن: آماده سازی نمونه ها
مشخصات کامل
ترازو: توزین
مشخصات کامل
آون: خشک کردن
مشخصات کامل
انکوباتور: تولید و نگهداری
مشخصات کامل
بن ماری: گرم کردن
مشخصات کامل
کوره: خاکسترسازی
مشخصات کامل
یخچال: نگهداری
مشخصات کامل
PH متر: کنترل PH محصولات لبنی
مشخصات کامل
سانتریفوژربو: اندازهگیری چربی محصولات لبنی
مشخصات کامل
کریوسکوپ: اندازهگیری نقطه انجماد شیر و محصولات مشابه
مشخصات کامل
میکروسکوپ: مشاهده لام از استارتوهای فرآوردههای لبنی و آزمونهای میکروبی
مشخصات کامل
ویسکوزیمتر: سنجش ویسکوزیته محصولات لبنی
مشخصات کامل
آون برقی
مشخصات کامل
اسپری درایر
مشخصات کامل
بن ماری
مشخصات کامل
هموژنایزر
مشخصات کامل
تجزیه پروتیئن
مشخصات کامل
اسکنر TLC
مشخصات کامل
ترازو (دقت 10 گرم)
مشخصات کامل
آسیاب ساچمه ای ترازو (دقت 10 گرم) : توسعه اندازه ذرات و نرم کردن مخلوط های خاص
مشخصات کامل
Refiner : توسعه طعم و بهبود بافت شکلات
مشخصات کامل
انواع میکسر : مخلوط کردن و یکنواخت کردن
مشخصات کامل
آون : اندازه گیری رطوبت و خشک کردن
مشخصات کامل
انکوباتور: نگهداری در دمای خاص
مشخصات کامل
سانتریفیوژ شیر: جداسازی
مشخصات کامل
بستنی ساز: منجمد کردن و یکنواخت نمودن مخلوط بستنی
مشخصات کامل
پی اچ متر
مشخصات کامل
فر- تستر: حرارت دهی تا دمای 230 درجه سانتیگراد
مشخصات کامل
بن ماری : حرارت دهی متعادل (غیر مستقیم)
مشخصات کامل
دیسکاتور: خشک نگهداشتن نمونه ها
مشخصات کامل
دماسنج مادون قرمز: اندازه گیری دماهای بالای 100 درجه سانتیگراد
مشخصات کامل
رفراکتومتر دیجیتال : اندازه گیری Brix
مشخصات کامل
ترازو برای وزن کردن
مشخصات کامل
کوره الکتریکی جهت خاکسترسازی
مشخصات کامل
آون برای خشک کردن
مشخصات کامل
انکوباتور برای نگهداری و رساندن
مشخصات کامل
بن ماری برای گرم کردن
مشخصات کامل
یخچال جهت نگهداری و رساندن
مشخصات کامل
ساکاریمتر برای قندسنجی
مشخصات کامل
مخلوط کن و آسیاب برقی برای تولید
مشخصات کامل
رفراکتومتر برای ضریب شکست سنجی
مشخصات کامل
الکتروفورز: جداسازی پروتیئن ها
مشخصات کامل
رنگ سنج : اندازه گیری رنگ مواد غذایی
مشخصات کامل
aw سنج : اندازه گیری فعالیت آب مواد غذایی
مشخصات کامل
GC : جداسازی
مشخصات کامل
HPLC : جداسازی
مشخصات کامل
اسپکتروفتومترUV-VIS : طیف سنجی
مشخصات کامل
سایر دستگاه های متداول آزمایشگاهی : آماده سازی نمونه
مشخصات کامل
کجلدال: اندازه گیری پروتئین
مشخصات کامل
واتراکتیویته: اندازگیری اب فعالیت
مشخصات کامل
اچ پی ال سی: تعیین مواد غذایی
مشخصات کامل
اسپری درایر: خشک کردن و پودر کردن مواد غذایی مایع
مشخصات کامل
سانتریفوژ: جداسازی
مشخصات کامل
هموژنایزر: یکسان کردن مواد
مشخصات کامل
فرمانتور: تخمیر مواد
مشخصات کامل
فلیم فتومتر: تعیین N,P,K در مواد غذایی
مشخصات کامل
ان پروتئین: تعیین پروتئین
مشخصات کامل
تکسچر: ازمایش بافت مواد غذایی
مشخصات کامل
اسپکتروفتومتر: تعیین جذب طیف در مواد غذایی
مشخصات کامل
تی ال سی اسکنر: تعیین مواد غذایی
مشخصات کامل
آون
مشخصات کامل
اتوکلاو
مشخصات کامل
میکروسکوپ
مشخصات کامل
هود شیمیایی
مشخصات کامل
پلیت کانت
مشخصات کامل
انکوباتور
مشخصات کامل
انکوباتور
مشخصات کامل
فور
مشخصات کامل
میکروسکوپ
مشخصات کامل
توکلاو
مشخصات کامل
یخچال
مشخصات کامل
اولتراسوند: اختلاط،استخراج، خشک کردن، تمیزکردن سطوح و استریلیزاسیون
مشخصات کامل
دستگاه فر،خمیرگیر، بسته بندی: جهت تولید نان و کیک
مشخصات کامل
اتوکلاو: جهت استریل محیط کشت
مشخصات کامل
انکوباتور معمولی و دار Co2: رشد باکتری ها و میکرواورگانیزم ها
مشخصات کامل
میکروسکوپ معمولی و دوربین دار: جهت شناسایی و عکسبرداری از باکتری ها
مشخصات کامل
دستگاه الایزا: جهت شناسایی ویروس ها و باکتری ها
مشخصات کامل
هموژنایزر: هموژن کردن فازهای آبی
مشخصات کامل
سانتریفیوژمعمولی و یخچال دار: جداسازی ذرات جامد ازمایع
مشخصات کامل
دستگاه آب مقطعرگیری معمولی و دیونایز: جهت تهیه محلولها و محیط کشت
مشخصات کامل
دستگاه فریزدرایر: جهت خشک کردن نمونه ها با ماندگاری بالا
مشخصات کامل
آون و خشک کن: جهت استریل کردن فلزات و شیشه ها و خشک کردن نمونه ها
مشخصات کامل
بن ماری وسیرکولاتور بن ماری
مشخصات کامل
Phمتر ،ترازو، شیکر
مشخصات کامل
پمپ خلاء ، هات پلیت
مشخصات کامل