باسمه تعالی
به استحضار می رساند، در راستای سیاستهای دانشگاه جهت توسعه کمی و کیفی آزمایشگاه های مرجع با برنامه ریزی، تلاش مستمر، پیگیری و اقدامات موثر همکاران آزمایشگاه مرجع مواد غذایی دانشگاه در مهرماه ۱۴۰۳ موفق به افزایش دامنه خدمات به بیش از ۱۴۰ مورد مختلف تحت گواهینامه ایزو ۱۷۰۲۵ گردید. لازم به ذکر است آزمایشگاه مرجع مواد غذایی از سال ۱۴۰۰ با اخذ ایزو ۱۷۰۲۵ و در ۱۱ دامنه فعالیت خود را آغاز کرد و در سال ۱۴۰۱ تمدید و افزایش دامنه به ۵۴ مورد رسید.
این دستاورد ارزشمند در راستای رسالت اجتماعی، تکمیل زنجیره خدمات حوزه پژوهش و فناوری و تعهد شبکه آزمایشگاهی دانشگاه در اجرای استانداردهای ملی و بین المللی و ارائه خدمات دقیق و معتبر در حوزه کنترل کیفیت می باشد.
مدیریت شبکه آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه فردوسی مشهد