با سلام و احترام

به استحضار اعضاي محترم هيات علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه مي‌رساند، اعتبار طرح هاي يارانه خدمات آزمايشگاهي تابستان 1403ويژه اعضاي هيات علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي سراسر كشور، توسط شبكه آزمايشگاهي فناوري هاي راهبردي اختصاص يافت. بر اساس مصوبات شبكه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي، اعتبار ويژه اعضاي هيئت علمي و دانشجويان تحصيلات تكميلي، مبلغ ۴۰ ميليون ريال با ۵۰ درصد تخفيف استفاده از خدمات آزمايشگاهي در نظر گرفته شده است. در قالب اين طرح امكان بهره مندي5 هزار عضو هيئت علمي دانشگاهي و 6 هزار دانشجوي تحصيلات تكميلي، از يارانه استفاده از خدمات آزمايشگاهي در قالب اعتبار فراهم خواهد بود.

اين اعتبار از دوم تيرماه جاري، ساعت ۹ صبح براي مخاطبان فعال مي شود.

بر اساس اعلام معاونت علمي، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان رياست جمهوري، متقاضيان استفاده از اعتبارات فصلي لازم است براي دريافت اعتبار خود، عضو باشگاه مشتريان شبكه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي باشند. تمامي گروه‌هاي مخاطب استفاده از اعتبارات و تسهيلات متنوع شبكه آزمايشگاهي فناوري‌هاي راهبردي، بايد از طريق مراجعه به سايت باشگاه مشتريان شبكه به نشاني my.labsnet.ir  نسبت به ثبت مشخصات و تكميل مراحل عضويت اقدام كرده و از 2 تيرماه امسال، ساعت ۹ صبح نسبت به بارگذاري مدارك لازم اقدام كنند.

براي كسب اطلاعات بيشتر از رويداد فوق به آدرس زير مراجعه نمايند:

با تشكر- اداره آزمايشگاه هاي متمركز دانشگاه