به اطلاع كليه اساتيد، دانشجويان، محققين و همكاران محترم دانشگاهي مي رساند كه در تاريخ 25 تيرماه 1402 در يك اقدام خيرخواهانه و خداپسندانه يك عدد دستگاه HPLC با نام تجاري CECIL-1100 توسط استاد گرانقدر جناب آقاي دكتر سعيد استاد موحد عضو محترم هيأت علمي گروه شيمي دانشكده علوم به آزمايشگاه مركزي اهدا گرديد.

كاربرد اصلي دستگاه مذكور اندازه گيري غلظت و شناسايي تركيبات شيميايي مانند سموم و رنگهاي شيميايي در مقادير خيلي كم و همچنين مقدار سنجي اجزاي يك تركيب مولكولي پيچيده مانند ويتامين ها مي باشد. اين دستگاه مي تواند در زمينه هاي مختلف علوم شيمي، زيست فناوري، پزشكي، كشاورزي،  مهندسي و ساير زمينه هاي تخصصي توسط اساتيد، دانشجويان تحصيلات تكميلي، پژوهشگران و محققين مورد استفاده قرار گيرد.

در راستاي پاسداشت و تكريم از اين اقدام خيرخواهانه و بسيار ارزشمند، مراسم تحويل دستگاه مذكور با حضور رياست محترم دانشگاه و اهداي لوح تقدير به آقاي دكتر استاد موحد در محل آزمايشگاه مركزي صورت پذيرفت.