clab2

text-shaa

labsnet

باسمه تعالی

قابل توجه مراجعین محترم پراش اشعه ایکس (XRD)، میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM)، طیف سنجی جفت شده القایی (ICP)

به اطلاع می‌رساند آزمایشگاه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد از ابتدای تیر ماه سال 1402 قادر به پذیرش نمونه‌های خارج از نوبت XRD، AFM و ICP  نمی‌باشد. لذا خواهشمند است مراجعین با توجه به تاريخ دفاع و همچنين با در نظر گرفتن تاريخ ريوايز مقالات برای اخذ نوبت مطابق با روزهای اعلام شده در جدول ذیل در ساعات اداری (8 الی 14)  به صورت حضوی به بخش پذیرش آزمایشگاه مراجعه فرمايند.

لازم به ذکر است، در روز نوبت دهی فرم درخواست انجام کار تکمیل و به امضا خود و استاد محترم مربوطه رسیده باشد و همراه نمونه تحویل بخش پذیرش آزمایشگاه مرکزی گردد. همچنین کپی کارت ملی صاحب نمونه همراه متقاضی تحویل دهنده باشد، چنانچه مشخصات صاحب نمونه با مشخصات مندرج در فرم تکمیل شده مطابقت نداشته باشد نمونه تحویل گرفته نمی شود.

خواهشمند است در صورت داشتن هرگونه سوالی با شماره  051-38804394 پذیرش آزمایشگاه مرکزی تماس حاصل فرمایید.

تجهیز خدمت دهنده

روزهای پذیرش نمونه