اطلاعیه آزمایشگاه محاسبات سنگین

به نام خدا

با توجه به سیاست ها و اهداف شبکه آزمایشگاه های دانشگاه در راستای تقویت زیرساخت ها و ارتقاء خدمات محاسبات سنگین در شرق کشور، بدین وسیله به استحضار مي‌رساند در سال جاری آزمایشگاه محاسبات سنگین دانشگاه به پردازنده هاي بسيار قدرتمند از جمله AMD EPYC 7763 (2.45 GHZ, 256 MB cache) و Intel Xeon 6248R (3.0 GHZ) و جديدترين كارت هاي گرافيك (GPU) شامل Tesla V100s (32 GB) و Tesla A100 (40 GB) مجهز شده است.
خدمات اين آزمایشگاه، شامل سرور ابري، سرور محاسبات سنگين ابري (HPC)، سرور گرافيكي (GPU) و فضاي ذخيره سازي است که مطابق تعرفه های مصوب دانشگاه در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت. شایان ذكر است كه امكان پرداخت هزينه خدمات از محل گرنت هاي پژوهشي اساتيد و استفاده از تخفيفات labsnet نیز میسر می‌باشد.
جهت بهره مندی از خدمات اين آزمایشگاه به وبسايت https://ferdowsi.cloud  مراجعه نمایید. ضمناً جهت رفع سوالات و ابهامات، آقاي مهندس ثاني با شماره تماس هاي 38804247-051 و 09038145185 آماده پاسخگويي مي‌باشند.