اطلاعیه کروماتوگرافی مایعی سریع پروتئین

به اطلاع می رساند دستگاه کروماتوگرافی  مایعی سریع پروتئین    مدل AZURA ساخت کمپانی KNAUER کشور آلمان هم اکنون آماده ارائه خدمات در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد به همکاران محترم و متقاضیان خارج از دانشگاه می باشد.

قابلیت ها :

این دستگاه مجهز به آشکار ساز  جذبی(UV Detector) در محدوده طول موج ۱۹۰ تا ۷۵۰ نانومتر می باشد و قابلیت اندازه گیری و خالص سازی انواع پروتئین ها را دارد .

دستگاه FPLC  حاضر , در دو حالت کروماتوگرافی مبادله یون (IEC)  و کروماتوگرافی اندازه طردی (SEC) جهت خالص سازی و جداسازی انواع پروتین ها , پپتیدها و آمینواسیدها  آماده ارائه خدمات می باشد

زمینه های کاربردی:

خالص سازی ترکیبات دارویی و بالینی

آرایشی و غذایی

خالص سازی لیپوپروتئین ها ، RNA و DNA

جداسازی و تشخیص پروتئین‌ها و مولکول‌های زیستی

کاربردهای گیاهی:

کشاورزی، علوم پایه، پزشکی و بیولوژی , پاتولوژی , صنعت داروسازی و  صنعت غذا  و ...

ضروری است متقاضیان  محترم استفاده از این دستگاه،  پیش از انتقال نمونه ها به آزمایشگاه مرکزی موارد زیر را مورد توجه قرار دهند:

• لازم است نمونه ها پیش از انتقال به ستون در حضور اپراتوردستگاه از فیلتر با سایز حفرات مناسب دستگاه عبور داده شود و فاقد هر گونه ذرات جامد و رسوبات کلوئیدی باشد .
  • ضروری است هدایت الکتریکی آب مقطر استقاده شده برای تهیه محلول ها حدود ۰.۰۵ میکروزیمنس باشد.
  • لازم است حلال های استفاده شده از نوع HPLC grade باشد.
  • ضروری است محدوده pH محلول های استفاده شده بین 4 تا 9 باشد.
  • جهت دریافت خدمات این دستگاه،  هماهنگی قبلی با آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاملا ضروری می باشد.

براي کسب اطلاعات بيشتر , با آزمايشگاه مرکزي تلفن 05138804386 – خانم صمدی  تماس حاصل فرماييد.

تعرفه دستگاه در سايت آزمايشگاه مرکزي موجود است.(هزينه  هر نمونه بدون نیاز به آماده سازی جهت شناسایی و اندازه گیری به ازاي هر تزریق2،000،000  ريال می باشد.ضمنا هزینه تخلیص (بدون نیاز به آماده سازی) در وضعیت اندازه طردی و وضعیت تبادل یونی ساعتی 2,500,000 ریال می باشد ).