اطلاعیه دستگاه یون کروماتوگرافی

به اطلاع می رساند دستگاه  یون کروماتوگرافی   مدل KONIK 590 plus ساخت کمپانی GIBNIK  کشور اسپانیا  هم اکنون آماده ارائه خدمات در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد به همکاران محترم , دانشجویان عزیز و متقاضیان خارج از دانشگاه می باشد.

قابلیت ها :

الف - دستگاه مزبور در وضعیت شویش ایزوکراتیک ,  مجهز به ستون فرونشاننده و آشکارساز هدایت سنجی آماده ارائه خدمات می باشد .

ب - اندازه گیری  مقادیر غلظتی  ناچیزدر سطح  (part per billion) ppb  آنیون های نیتریت , نیترات ,کلراید,بروماید فلوراید , فسفات و سولفات و کاتیون های آمونیوم , لیتیوم , سدیم , کلسیم , منیزیم و پتاسیم   در مدت زمان کوتاه و در  انواع ماتریس های آبی و غیر آبی(مواد غذایی , داروها , کامپوزیتهای دندان پزشکی ,انواع  نانو بایو کامپوزیت های  شیمیایی و زیست تخریب پذیر , سرم خون , مایعات مغزی –نخاعی و ...) امکان پذیر است .

ج -اندازه گیری و جداسازی گونه های آلی و معدنی حاوی آنیون های آلی و معدنی , اسیدهای آلی  , هالیدها و انواع نوکلئوتیدها در ماتریس های مختلف امکان پذیر است .

ضروری است متقاضیان  محترم استفاده از این دستگاه،  پیش از انتقال نمونه ها به آزمایشگاه مرکزی موارد زیر را مورد توجه قرار دهند:

• لازم است نمونه ها پیش از انتقال به ستون در حضور اپراتوردستگاه از فیلتر با سایز حفرات مناسب دستگاه عبور داده شود و فاقد هر گونه ذرات جامد و رسوبات کلوئیدی باشد .
  • استاندارد های  مربوط به آنیون ها و کاتیون های ذکر شده در بند ب موجود می باشد.
  • جهت اندازه گیری و جداسازی گونه های ذکر شده در بند ج : فراهم نمودن استاندارد مربوطه بر عهده متقاضی می باشد.
  • ضروری است هدایت الکتریکی آب مقطر استقاده شده برای تهیه محلول ها حدود ۰.۰۵ میکروزیمنس باشد.
  • لازم است حلال های استفاده شده از نوع HPLC grade باشد.
  • ضروری است محدوده pH محلول های استفاده شده بین 3 تا 9  باشد.
  • جهت دریافت خدمات این دستگاه،  هماهنگی قبلی با آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاملا ضروری می باشد.

براي کسب اطلاعات بيشتر ,  با آزمايشگاه مرکزي تلفن 05138804386 – خانم صمدی تماس حاصل فرماييد.

تعرفه دستگاه در سايت آزمايشگاه مرکزي موجود است.(هزينه هر نمونه بدون نیاز به آماده سازی به ازاي هر تزریق2،000،000  ريال می باشد).

ب - اندازه گیری  مقادیر غلظتی  ناچیزدر سطح  (part per billion) ppb  آنیون های نیتریت , نیترات ,کلراید,بروماید فلوراید , فسفات و سولفات و کاتیون های آمونیوم , لیتیوم , سدیم , کلسیم , منیزیم و پتاسیم   در مدت زمان کوتاه و در  انواع ماتریس های آبی و غیر آبی(مواد غذایی , داروها , کامپوزیتهای دندان پزشکی ,انواع  نانو بایو کامپوزیت های  شیمیایی و زیست تخریب پذیر , سرم خون , مایعات مغزی نخاعی و ...) امکان پذیر است .