حمايت از توسعه پژوهشهاي عملي و فراهم سازي دسترسي پژوهشگران به خدمات آزمايشگاهي

بدینوسیله به استحضار می رساند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور حمایت از توسعه پژوهشهای علمی و فراهم سازی دسترسی بهتر پژوهشگران به خدمات آزمایشگاهی، پژوهانه ویژه ای برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان آن دانشگاه در سال 1399 برای استفاده از خدمات آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، تخصیص داده است.
بر این اساس و باتوجه به محدودیت زمانی طرح های اعتباری شبکه، خواهشمند است به منظور تسریع در فعال سازی این اعتبارات، فهرست اعضای هیئت علمی آن دانشگاه (شامل نام و نام خانوادگی، شماره ملی، شماره تلفن همراه، پست الکترونیکی و نام دانشکده) برای شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارسال گردد. همچنین متقاضی است به منظور تسهیل و تسریع در دریافت اطلاعات اعضای هیئت علمی و اطلاع رسانی پژوهان های بعدی در آن دانشگاه، مسئول پیگیری طرح مذکور را به نماینده این معاونت معرفی نمایید.

در این رابطه آقای احسان فرخی، مسئول باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی با شماره همراه 09128196096 و پست الکترونیک  به حضورتان معرفی می گردد.