clab2

logo-Shaa

text-shaa

labsnet

به گزارش پایگاه خبری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، با نزدیک شدن به روز دانشجو و هفته پژوهش، باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی هدیه ای را برای حمایت و رونق پژوهش‌های فناورانه در نظر گرفته است. در این طرح ویژه، دانشجویان و اعضای هیئت علمی سراسر کشور می‌توانند تا 25 آذرماه با ثبت نام در این باشگاه و انتخاب طرح «اعتبار هدیه به مناسب روز دانشجو و هفته پژوهش سال 99» از 5 میلیون ریال اعتبار با تخفیف 90 درصدی تا 30 دی‌ماه استفاده نمایند. همچنین پژوهشگران سراسر کشور می‌توانند علاوه بر اعتبار مذکور از سایر اعتبارات فعال در باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی نیز بهره‌مند گردند.

دانشجویان، و اعضای هیئت علمی به منظور ثبت نام و بهره مندی از طرح‌های اعتباری باشگاه مشتریان می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی My.Labsnet.ir پس از ثبت نام و انتخاب طرح های مورد نظر، تنها با ارایه شماره ملی خود به آزمایشگاه‌های عضو این شبکه، خدمات آزمایشگاهی را ارزانتر دریافت نمایند.

StuDayGift99

StuProfDayGift99